İçeriğe geç

Japonca Koji Ne Demek

Japonca Chi Chi ne demek?

Chichi乳, mik anlamına gelen nyu-juu乳汁’yi ifade etmenin başka bir yoludur. Bu nedenle konuşma dilinde göğüs anlamına gelen biçim ortaya çıkmıştır.23 Kasım 2017Chichi乳, mik anlamına gelen nyu-juu乳汁’yi ifade etmenin başka bir yoludur. Bu nedenle konuşma dilinde göğüs anlamına gelen biçim ortaya çıkmıştır.

Chi ku Japonca ne demek?

KIAI: Keskin, güçlü bir teknik sırasında kısa, yüksek sesli bir bağırış. Akciğerlerden havayı boşaltmaya yardımcı olur ve üst bedeni rahatlatır, bu da tekniği daha etkili hale getirir. Ayrıca zihinsel enerjiyi yoğunlaştırmaya ve ruhu göstermeye yardımcı olur.

Kun kime denir Japonca?

-kun. Kun (君), “-san” ile karşılaştırıldığında ılımlı, arkadaş, yoldaş anlamına gelen bir ektir. Aynı sosyal statüye sahip kişiler tarafından kullanılır; arkadaşlardan, meslektaşlardan, sınıf arkadaşlarından, büyüklerden küçüklere ve başkanlardan astlarına kadar.

FUKU ne demek Japonca?

Japoncada 29 demek için FUKU demeniz gerekir. Bu iyi şans anlamına gelir. 9.29 tarihi “kurufuku” olarak telaffuz edilir ve “İYİ ŞANS GELİYOR” anlamına gelir ve Maneki neko ile ilişkilendirilir.

Japonca Kuki ne demek?

Yuki, Japoncada “kar” anlamına gelse de, isminin heceleri sırasıyla “neden” (由) ve “umut” (希) (“umut etmek için bir sebep”) anlamına gelir ve bu da diğer lakabı olan “Buz Prensi” ile tutarlıdır.

Japonca boku ne demek?

僕 (boku), 己 (ore) kelimesinin aksine, özellikle erkek çocuklarına (erkeklere değil) hitap etmek için kullanılan nazik bir hitap şeklidir. Animede genellikle ortaokul çağındaki veya en fazla lise çağındaki çocukları tasvir etmek için kullanılır. 10 Ekim 2017 僕 (boku), 己 (ore) kelimesinin aksine, özellikle erkek çocuklarına (erkeklere değil) hitap etmek için kullanılan nazik bir hitap şeklidir. Animede genellikle ortaokul çağındaki veya en fazla lise çağındaki çocukları tasvir etmek için kullanılır.

Senpai +18 ne demek?

Senpai (先輩, “kıdemli”) ve kōhai (後輩, “junior”) arasındaki ilişkinin kökleri Konfüçyüsçülüktedir, ancak kendine özgü bir Japon stili geliştirmiştir. Senpai terimi, Japon onursal unvanlarında bir terim olarak düşünülebilir. Senpai (先輩, “kıdemli”) ve kōhai (後輩, “junior”) arasındaki ilişkinin kökleri Konfüçyüsçülüktedir, ancak kendine özgü bir Japon stili geliştirmiştir. Senpai terimi, Japon onursal unvanlarında bir terim olarak düşünülebilir.

Japonca aşkım ne demek?

Bağlama göre değişir, ancak Japoncada sevdiğiniz kişiye hitap etmek için “heart” (yani “sevgilim”) kullanabilirsiniz. Bu tür ifadeleri kullanmamak yaygın bir uygulamadır. Bir aşk mektubunda “aşkım” için 愛する人 “aisuruhito, i-suru-hito)” demek doğrudur, ancak biraz klişe gibi gelir, kesinlikle günlük Japoncada DEĞİL. 1 Haziran 2016 Bağlama göre değişir, ancak Japoncada “heart” (yani “sevdiğiniz kişiye hitap etmek için, sevgilim”) kullanılmaz. Bu tür ifadeleri kullanmamak yaygın bir uygulamadır. Bir aşk mektubunda “aşkım” için 愛する人 “aisuruhito, i-suru-hito)” demek doğrudur, ancak biraz klişe gibi gelir, kesinlikle günlük Japoncada DEĞİL.

Ni Chan ne demek?

Niichan, teknik olarak “büyük kardeş” anlamına gelen oniisan veya oniichan için kullanılan bir argo terimdir. (Japoncada sadece “kardeş” veya “kız kardeş” için bir kelime yoktur, aynı zamanda kelimelerde göreceli bir yaş da vardır.) 16 Ekim 2018Niichan, teknik olarak “büyük kardeş” anlamına gelen oniisan veya oniichan için kullanılan bir argo terimdir. (Japoncada “kardeş” veya “kız kardeş” için bir kelime yoktur; kelimeler göreceli bir yaş içerir.) 16 Ekim 2018

Chan kime denir?

Genellikle, -chan küçük çocuklar, yakın arkadaşlar, bebekler, büyükanne ve büyükbabalar ve bazen genç kızlar için kullanılır. Ayrıca sevimli hayvanlar, sevgililer veya genç kadınlar için de kullanılabilir. Chan asla yabancılar veya yeni tanışılan kişiler için kullanılmaz. Genellikle, -chan küçük çocuklar, yakın arkadaşlar, bebekler, büyükanne ve büyükbabalar ve bazen genç kızlar için kullanılır. Ayrıca sevimli hayvanlar, sevgililer veya genç kadınlar için de kullanılabilir. Chan asla yabancılar veya yeni tanışılan kişiler için kullanılmaz.

Japonca anata ne demek?

Üniversitemin öğrenci kulübünde gönüllü olarak Japonca öğretiyorum. Anata diğer kişiye hitap etmek için kullanılır. Diğer dillerde “sen” olarak çevrilir.25 Şubat 2016Üniversitemin öğrenci kulübünde gönüllü olarak Japonca öğretiyorum. Anata diğer kişiye hitap etmek için kullanılır. Diğer dillerde “sen” olarak çevrilir.

Oni San ne demek?

“Onii-san” daha resmi ve kibar bir şekilde daha büyük bir kardeşe hitap etmenin bir yoludur ve genellikle küçük kardeşler veya kadın konuşmacılar tarafından kullanılır. “Nii-san” daha resmi ve resmi olmayan bir şekilde daha büyük bir kardeşe hitap etmenin bir yoludur ve genellikle erkek konuşmacılar veya yakın kardeşler arasında kullanılır. 28 Ocak 2023 “Onii-san” daha resmi ve resmi olmayan bir şekilde daha büyük bir kardeşe hitap etmenin bir yoludur ve genellikle küçük kardeşler veya kadın konuşmacılar tarafından kullanılır. “Nii-san” daha resmi ve resmi olmayan bir şekilde daha büyük bir kardeşe hitap etmenin bir yoludur ve genellikle erkek konuşmacılar veya yakın kardeşler arasında kullanılır.

Japonca gıy gıy ne demek?

Türkçeye çevrildiğinde kelime, “ne için yaşadığınız” veya “sabah uyanma sebebiniz” gibi bir anlama geliyor. Her bireyin İkigai’si kendisine özeldir ve onun yaşamına, değerlerine ve inançlarına özgüdür.

Japonca Katsu ne demek?

“Katsu” kelimesi Japonca “kazanmak” anlamına gelen “勝つ katsu” fiilinin sesteşi olduğundan, Japonya’da öğrencilerin sınavlardan önceki gece katsudon yemeleri modern bir gelenek haline gelmiştir.

Japoncada oishi ne demek?

…Japoncadaki “lezzetli” kelimesinin karşılığıdır.

Chi ne anlama gelir?

Tüm canlılardaki evrensel yaşam gücüdür. Tüm yaratılışın özünde bulunan, biçimini, oranını veya mutlak kaynağını bilemediğimiz yaşam enerjisidir.

Chi ku ne anlama gelir?

Chi Ku… Çincede basitçe “zorluklara katlanmak” anlamına gelen bu kelime, Çin kültürünü çok iyi aktarıyor. Bu düşünce biçimi – bir şey hakkında acı hissetseniz bile günlük hayatınıza ve işinize devam etmeniz gerektiği – onlar için bir erdem olarak kabul ediliyor.

Chichi ne demek?

İngilizce-Türkçe çeviri yapay, utangaç, tasarlanmış. sanatsal, değerli, kıymetli. şık şiir. nazik, şık, zarif, modaya uygun.

Chi enerjisi ne demek?

Chi, var olan her şeyin içinde bulunan aktif veya pasif enerjidir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Kredi Cayma Hakkı 14 Iş Günü Mü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir